Burse vzw organiseert BurseBar

De Burse vzw lanceert een nieuw concept: de BurseBar. Er komt geen klassieke 7e editie van de Bursefeesten, maar deze zomer zal er des te meer gefeest worden in de Leeuwenpoort op het Borsbeeks Fort. Eerst en vooral tijdens de BurseBar Kickoff Night op 27 juni, en vervolgens tijdens vijf BurseBars over de zomermaanden verspreid.

Naast 4 juli vindt de BurseBar steeds plaats op de vertrouwde locatie van de Leeuwenpoort op het Fort van Borsbeek.

Overzicht BurseBars Zomer 2015:

Za 27 juniBurseBar Kickoff Night

De aftrap voor de BurseBars wordt gegeven tijdens de BurseBar Kickoff Night
Drie acts zullen daar vanaf 20u de avond opfleuren.

  • De vrolijke bende van Les Musicaux is een zelfverklaarde feel-good band die het publiek steevast weet te entertainen met vrolijke deuntjes en meeslepende muziekjes.
  • The Fabiola Fun F*ckers is een straffe, niet-alledaagse rockcoverband. Ze concentreren zich niet op de ‘klassieke’ covers, maar op minder bekende nummers die amper gecoverd worden – onterecht, zoals zij aantonen.
  • Het feestje wordt vervolledigd door Hot LiBBs, een DJ-duo met muziek van de jaren ’30 tot nu en terug.
Za 4 juliBursebarBursebar aan de watertoren
Za 18 juliBursebarPapa Mojito is te gast, hij heeft niet veel meer nodig dan een bakfiets en een platendraaier om zijn muzikale cocktails op het publiek los te laten.
Za 8 augBursebarThe Gravell Walkers: kom genieten van deze Iers-Schotse folkrock
Za 22 augBursebar

Messy Gess bestijgt het podium. Deze jonge muzikanten spelen popcovers.

Za 19 sep BursebarNot So Much : Met hun alternatieve punkrock wisten ze de voorbije jaren een stevige livereputatie en een trouwe fanbase uit te bouwen. Leuk om te weten: de videoclip van hun nummer “Lost in the resistance” werd opgenomen aan de Leeuwenpoort…